PRO-TEH SYSTEMS: Evolucija Poslovanja u Svijetu Auto Opreme i Gospodarskih Vozila

PRO-TEH SYSTEMS, osnovan 2016. godine kao obrt specijaliziran za trgovinu, do danas uspješno posluje pod istim imenom i djelatnošću. Naša početna orijentacija bila je fokusirana na auto opremu, uključujući parkirne kamere, senzore za parkiranje i audio opremu. U skladu s kontinuiranim rastom i razvojem potreba naših kupaca, 2019. godine proširili smo asortiman na opremu za gospodarska vozila.

Ovaj segment trenutno predstavlja ključni dio našeg prodajnog programa. Pronašli smo vrhunske dobavljače koji su pristali surađivati s nama unatoč našem statusu malog i mikro poduzetnika.

Uprkos izazovima, nismo pokleknuli. Svjesni smo da put prema stabilnom poslovanju i stvaranju odane klijentele zahtijeva istrajnost, bilo u ulozi poduzetnika, pružatelja usluga ili vlasnika malog poduzeća. Vodimo se načelom “I mali mogu postati veliki”

Fristom

Vrhunska osvjetljenja za gospodarska vozila i radne strojeve: radne lampe , gabariti , poziciona svjetla, rotacije.

JFA CAM

Vrhunski sustavi video opreme za sva gospodarska vozila , radne strojeve , poljo mehanizaciju.

STRANDS

Premuim dobavljač osvjetljenja za sve vrste vozila

Vrhunsko Rješenje, Stalni Klijenti

Naša predanost prema kvaliteti, pouzdanosti, korektnosti i, što je najvažnije, poštenju, prepoznata je od strane naših stalnih kupaca. Među njima su fizičke osobe, velika poduzeća, značajni auto prijevoznici i brojni OPG-ovci. Svaku reklamaciju ili primjedbu uspješno smo riješili, jer nam je zadovoljstvo kupaca najvažnije. U konačnici, zadovoljan kupac je najbolji kupac.

Zašto izabrati nas

U samom srcu našeg poslovanja leže temeljne vrijednosti koje usmjeravaju našu viziju i misiju, te čine temelj našeg uspjeha.

Vrhunska Ponuda

Nudimo vrhunske proizvode od renomiranih dobavljača

Garancija Kvalitete

Jamčimo za našu robu u trajanju od 1 do 3 godine

Briga za Klijente

Osiguravamo izvrsnu korisničku podršku i servis

Izvozimo robu u Srbiju i BiH

Naša poslovna ekspanzija sada obuhvaća izvoz robe u Srbiju i BiH, a usmjerili smo se i na aktivno istraživanje i razvoj tržišta u ostalim susjednim zemljama. Ovaj strateški korak ne samo da jača našu regionalnu prisutnost, već i potiče stvaranje novih prilika za rast. U srcu našeg međunarodnog poslovanja leži posvećenost izgradnji i održavanju dugoročnih poslovnih veza. Snažan fokus na kvalitetu i pouzdanost, uz neprekidnu podršku naših klijenata, ključni su u osiguravanju trajne vrijednosti i zadovoljstva za naše međunarodne partnere.

Posebno smo ponosni na našeg partnera u BiH , Derubis Caravans Vitez , – proizvođač kamp prikolica PREMIUM segmenta , koji je odabrao nas za partnera u programu osvijetljenja kamp prikolica i svijetlosne signalizacije , njihova prodaja je po cijeloj EU i Arapskim Emiratima

DERUBIS Caravans

Vitez, Bosna i Hercegovina

Tijekom godina, izgradili smo impresivnu bazu zadovoljnih kupaca, što svjedoči o našem neumornom trudu i posvećenosti kvaliteti. Naš uspjeh temelji se na povjerenju i zadovoljstvu naših klijenata, a svaki novi zahtjev dočekujemo s istom strašću i predanošću. Vaše zadovoljstvo je naša najveća motivacija i jamstvo da smo na pravom putu.

Galerija